17.12.13

Να «κλείσει» με νίκη στο «κάστρο» του

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο τελευταίος αντίπαλος που θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός για το 2013 και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο «σπίτι» τους.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται το «συγκρότημα» της Ηπείρου, το απόγευμα της Τετάρτης (18/12) στις 19:30 (Onsports, Novasports) και θέλουν τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο» με στόχο να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στην έδρα τους για την χρονιά που… φεύγει, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.Οι παίκτες του Μίτσελ, με το «διπλό» στο «Κλ. Βικελίδης» αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Χειμώνα και αυτό που θέλουν στις δύο αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου… μισού είναι το απόλυτο, ούτως ώστε να διατηρήσουν την απόσταση από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και ει δυνατόν να την αυξήσουν, ανάλογα και με τα αποτελέσματα του «Δικέφαλου», ο οποίος την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ματς της 16ης στροφής του πρωταθλήματος, την Τρίτη (17/12) το πρωί, όπου έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση, η οποία θα αρχίσει στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πηγή : www.onsports.gr