15.12.13

Πρώτα το +8, μετά για τους 8!

Για τη 14η νίκη του σε 15 ματς θα παίξει απόψε (19.30, Novasports 2, REAL FM, pamesports.gr), ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη. Παρότι ο αντίπαλος είναι σε δεινή βαθμολογική θέση, το ματς θεωρείται από τους ερυθρόλευκους ως ένα από τα δυσκολότερα του πρωταθλήματος. Και γιατί η φανέλα του Άρη είναι ιδιαίτερη, αλλά και επειδή έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με τη σωματική και την ψυχική κόπωση να είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο γκολ τα τρία τελευταία του ματς στο Χαριλάου, ενώ τις αμέσως δύο προηγούμενες φορές είχε χάσει από τον Άρη!
Ο Μίτσελ θα φρεσκάρει την ομάδα του, αν και δύο παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν σήμερα (Μπονγκ, Γιαταμπαρέ) αποκλείστηκαν από την αποστολή, προφανώς και ως μήνυμα για το ότι έχουν παράπονα επειδή δεν παίζουν πολύ. Ο Φουστέρ έμεινε στην Αθήνα για να ξεκουραστεί, ενώ κι άλλοι βασικοί μπορεί να μείνουν στον πάγκο. Ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό ο Ιμπαγάσα.

Στην αποστολή ο Μίτσελ έχει τους: Ρομπέρτο, Μέγιερι - Σαλίνο, Παπάζογλου, Σιόβα, Μανωλά, Παπαδόπουλο, Τόρες, Χολέβα - Σάμαρη, Εντινγκά, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Ντομίνγκες - Βάις, Κάμπελ, Σαβιόλα, Ολαϊτάν, Σέποβιτς. Και ζήτησε απ' όλους να είναι έτοιμοι γιατί μπορεί να ξεκινήσουν.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει το 16-1 νίκες που είχε από τις αρχές της δεκαετίας του 60 ο ΠΑΟ στο πρωτάθλημα, ενώ αν δεν χάσει σήμερα ισοφαρίζει το ρεκόρ της περιόδου 1972-74 που ήταν σε 29 ματς αήττητος εκτός έδρας. Δεν θέλει επίσης να δεχτεί γκολ για να παραμείνει η καλύτερη άμυνα σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την ίδια ώρα, ο Μίτσελ δέχεται συνεχώς εγκωμιαστικά σχόλια στην Ισπανία για την επιτυχία του με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι ερυθρόλευκοι εμπλέκονται σε σενάρια μεταγραφικού περιεχομένου από ξένα δημοσιεύματα. Για τον Πολωνό φορ της Γκόρνικ, Ματέους Ζαχάρα, τον οποίο θέλει η Βέρντερ. Αλλά και για τον διεθνή εξτρέμ από τον Ισημερινό, τον Μοντέρο.

Πηγή : wwww.pamesports.gr