14.12.13

Μπαρτζώκας: «Χάρηκα για τον Σίμονς»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία στο παιχνίδι (84-45) με τα Τρίκαλα να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Σέντρικ Σίμονς στα παρκέ.

«Τα Τρίκαλα έχουν κάνει μια αξιοσέβαστη πορεία δεδομένου πως χτίστηκαν αργά το καλοκαίρι. Ίσως να έκαναν και περισσότερες νίκες στον α΄ γύρο από όσες χρειάζονται. Το συγκεκριμένο ματς δεν πρόσφερε σε κανέναν μας, ούτε σε εμάς αλλά ούτε και στα Τρίκαλα. Είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Σέντρικ.

Ο Πέτγουεϊ ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και δεν έπαιξε. Ήταν η σειρά του Λοτζέσκι να μείνει εκτός λόγω rotation. Ήταν το τελευταίο ματς πριν από τις γιορτές στο ΣΕΦ και χάρηκα που είδα μικρά παιδιά στο γήπεδο. Ευχαριστούμε φιλάθλους που ήταν εδώ», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το rotation της ομάδας του και ποιοι παίκτες θα μείνουν εκτός από την αναμέτρηση με την Ζιέλονα Γκόρα που ακολουθεί:

«Συνήθως το αποφασίζουμε βάσει των δεδομένων της προπαραμονής των ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρωλίγκα με καλή εμφάνιση και νίκη για την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Θα πάμε για τη νίκη βάσει του ρόστερ που θα έχουμε».

Πηγή : www.gazzetta.gr