13.12.13

Έτοιμοι για τον...Άρη οι Τόρες και Αβραάμ!

Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες τουΤσάμπιονς Λιγκ, κοπάζουν σιγά-σιγά στο στρατόπεδο τουΟλυμπιακού με τον Μίτσελ και τους παίκτες του να στρέφουν την προσοχή τους στο Κυριακάτικο (19:30-Novasports-1) παιχνίδι τους με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν θέλει σε καμία πρίπτωση να...αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του από την Ευρωπαϊκή τους επιτυχία, αλλά και την δεινή βαθμολογική θέση του Άρη και να πιστέψουν ότι θα πάρουν χωρίς να...ιδρώσουν, το τρίποντο στο παιχνίδι τους στην Θεσσλαονίκη.

Γι΄αυτό λοιπόν θα τους ζητήσει να δείξουν μεγάλη σοβαρότητα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να προσπαθήσουν να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερες αρετές στο παιχνίδι τους, ώστε να μην μπουν σε...περιπέτειες αναφορικά με την κατάκτηση της νίκης.

Μάλιστα στον Ολυμπιακό δεν έχουν ξεχάσει το περσινό παιχνίδι με τον Άρη στο «Βικελίδης» όπου μπήκαν χαλαρά και κατάφεραν στο φινάλε να σώσουν τον βαθμό, αποσπώντας ισοπαλία (2-2).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανόν να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του, χωρίς πάντως να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με την Άντερλεχτ.

Μια αλλαγή που μοιάζει πολύ πιθανή είναι αυτή του Σαλίνο με τον Μικέλ Τόρες στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και η χρησιμοποιήση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας με έναν εκ των Μανωλά και Σιόβα να μένει εκτός ομάδας.

Ο...ανεβασμένος Βάις μάλλον θα πάρει την θέση του Κάμπελ στα άκρα της επίθεσης, με τον Ολαϊτάν να διατηρείται σε θέση «φουνταριστού»

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη συνεχίστηκε με σήμερα με πρωινή προπόνηση στο Ρέντη.

Το βάρος σήμερα έπεσε στην επιθετική και αμυντική λειτουργία, καθώς και τον έλεγχο της κατοχής. Στο τέλος του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν διπλό σε μικρό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές των ομάδων που συμμετείχαν.

Θεραπεία συνέχισαν ο Μανιάτης και ο Μήτρογλου, ενώ έκαναν και αερόβιο πρόγραμμα. Η προετοιμασία για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο, με πρωινή προπόνηση, στο Ρέντη και αργότερα μέσα στην ημέρα η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.




Πηγή: www.balleto.gr