14.12.13

Ο Θρύλος του μέλλοντος

Δείτε σε βίντεο τον Σπύρο Γιαννιώτη μαζί με την προαγωνιστική ομάδα, να φωνάζουν "Ολυμπιακός" μετά τις πρώτες επιτυχίες στο "21ο Κύπελλο Χριστουγέννων" που διοργανώνει η ΝΕΠ.

Δεν είναι μόνο οι σταρ του παρόντος αλλά και αυτοί που ήδη ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για το μέλλον. Το τμήμα κολύμβησης με την προαγωνιστική του ομάδα, πανηγύρισε τις πρωινές του επιτυχίες στο "21ο Κύπελλο Χριστουγέννων" που διοργανώνει η ΝΕΠ στην Πάτρα.

Δείτε σε βίντεο τον θρυλικό Σπύρο Γιαννιώτη να ενώνει την φωνή του με αυτές των παιδιών της προαγωνιστικής ομάδας των Πειραιωτών, φωνάζοντας "Ολυμπιακός" μετά τις πρώτες επιτυχίες στο τουρνουά.

Γι' αυτό ο σύλλογος είναι ο μεγαλύτερος σε όλη την Ελλάδα και ένας από τους σπουδαιότερους στην Ευρώπη. Οι σταρ του παρόντος δίπλα σε αυτούς του μελλόντος να ενώνουν τις φωνές τους στο όνομα του Ολυμπιακού!

Το απόγευμα ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Νίκος Γέμελος, η Κέλλυ Αραούζου και ο Αντώνης Φωκαϊδης θα τιμηθούν από τη ΝΕΠ για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.


Πηγή : www.redplanet.gr