13.12.13

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη

(Savvas)

Συγχωρέστε μου τον μακάβριο τίτλο, αλλά μόνο αυτός μου έρχεται στο μυαλό..Με τον ίδιο σαδιστικό τρόπο, για μια ακόμη φορά καταφέραμε να διατηρήσουμε το αήττητο μας και να συνεχίσουμε για το απόλυτο στο όμιλο.

Η ομάδα παρουσιάστηκε αδιάφορη, νωχελική, κουρασμένη (;;) ψυχή τε και σώματι.Φυσιολογικά ως ένα βαθμό δικαιολογείται η χαλάρωση, που είχε ως επακόλουθο την μέτρια εώς κακή πρώτη περίοδο και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να έχουμε πετύχει μόλις και μετά βίας 25 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο με τη Σιένα να παίρνει προβάδισμα 15 πόντων.

Κάπου εκεί, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ξεκίνησε η αντεπίθεση διαρκείας.Με μπροστάρη ένα Πέρπ που είχε μουδιασμένο ξεκίνημα, κάνοντας restart και δίνοντας boost η ανατροπή ήταν προ των πυλών.

Στο τέταρτο μαγικό δεκάλεπτο ο Θρύλος μεταμορφώθηκε και μας πρόσφερε μια ακόμη μαγική παράσταση..Είχαμε τον ασύλληπτο απολογισμό των 6/6 δίπ., 5/5 τρίπ., 5/7 βολών...

Διέκρινα μια αδυναμία στον Ντάστον-σωματική.. Λογική, μετά από τόσες μάχες που έχει δώσει ο παίκτης-μη έχοντας και την απαιτούμενη βοήθεια από τους απουσιάζοντες Πρίντ- Μπέγκιτς.

Θέλει σίγουρα ξεκούραση και προφύλαξη, γιατί ελλοχεύουν τραυματισμοί.Ο Πετγουέι ήταν θετικός και ο πιο ενεργός στο πρώτο ημίχρονο με χάιλαϊτ το απίστευτο κάρφωμα -που βάζει υποψηφιότητα για το Νο1 της αγωνιστικής, μαζί με 2-3 τάπες στους αιθέρες.

Ο αρχηγός βοήθησε τα μέγιστα στο τελευταίο εξάλεπτο,ενώ στο πρώτο έφθειρε τους αντιπάλους με τα συνεχόμενα φάουλ που κέρδιζε. Σλούκας ουσιαστικός με 8 πόντους- 7 ασίστ. Θέλω να ξανατονίσω τη σπουδαιότητα όχι της νίκης, αλλά της συνοχής-αυταπάρνησης που αποπνέει η ομάδα. Με ένα μπάσκετ που δεν είναι σε τοπ επίπεδο αυτή την στιγμή και όμως τα καταφέρνουμε περίφημα.Αυτό από μόνο του προσδίδει εμπιστοσύνη για τη συνέχεια και δείχνει τον δρόμο που θα βαδίσει η ομάδα. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είμαστε στο 50% των δυνατοτήτων μας, άρα μόνο καλύτερες ημέρες πρέπει να περιμένουμε.




Πηγή: www.redplanet.gr