14.12.13

Ναυμαχία στον Πειραιά

Την Κυριακή (13:00) ο Εθνικός "φιλοξενεί" τον Ολυμπιακό στο "Π. Καπαγέρωφ".

Με την αναμέτρηση του Εθνικού με τον Ολυμπιακό στο Εθνικό Κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" στον Πειραιά ολοκληρώνεται την Κυριακή (13:00, OTE Sport 4) η 7η ημέρα του Πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών. Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην 7η νίκη του στη διοργάνωση με τους παίκτες του όμως να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το σπουδαίο παιχνίδι της Τετάρτης (21:45) με την Ριέκα για τοChampions League.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Θόδωρος Βλάχος δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Εθνικό τους τραυματίες Χριστόδουλο Κολόμβο, Αλέξανδρο Γούνα και Βαγγέλη Δελακά.

Ο περιφερειακός μας Γιώργος Ντόσκας αναφερόμενος στο παιχνίδι σημείωσε: "Σε καμμία περίπτωση αυτό το ματς δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος αλλά πάντα ένας αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Εθνικό είναι κάτι σπουδαίο για το άθλημα μας. Πιστεύω θα παίξουμε συγκεντρωμένα και θα πάροτμε εύκολα τη νίκη. Το μυαλό μας δεν το κρύβουμε είναι και στο ματς της Τετάρτης με την Ριέκα στον Πειραιά και θέλουμε πάση θυσία να το κερδίσουμε".

Πηγή : www.olympiacos.org