15.12.13

Αποφασίζει για Πελέ ο Μίτσελ!

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του Εργοτέλη για την απόκτηση τουΠελέ, όμως εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο πότε ο Πορτογάλος μέσος θα ενταχθεί στην ομάδα των «ερυθρολεύκων».

Όπως και να έχει το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στην επόμενη βδομάδα καθώς αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση είναι ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως έχει ενδοιασμούς για το αν η ομάδα του χρειάζεται την δεδομένη χρονική στιγμή την συγκεκριμένη προσθήκη, καθώς οι επιλογές που έχει στον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι αρκετές και υπάρχουν παίκτες, όπως οι Εντινγκά και Γιαταμπαρέ οι οποίοι εξακολουθούν να περιμένουν κάποιες ευκαιρίες για να αγωνισθούν.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μίτσελ, έτοιμο να πει το μεγάλο «ναι» και ο Πελέ να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» κάτι άλλωστε που το θέλει πάρα πολύ και ο ίδιος ο παίκτης.

Μια πιθανή προσθήκη του 27χρονου Πελέ στον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να σημάνει και την αποχώρηση από το Λιμάνι του Εντινγκά. Ο Κονγκολέζος μέσος άφησε την Μονακό και ήρθε στον Ολυμπιακό ως δανεικός με την προοπτική να αγωνίζεται ως βασικός, όμως μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες παρουσίας του στην ομάδα του Ολυμπιακού, δεν το έχει καταφέρει.

Μάλιστα μετά την επιστροφή του Μασάντο από τον τραυματισμό του, ο Εντινγκά έχει γίνει η τέταρτη επιλογή του Μίτσελ για την συγκρότηση της μεσαίας γραμμή των Πειραιωτών.

Από την άλλη η έλευση του Πελέ στον Ολυμπιακό ίσως και να σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προχωρήσουν σε κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση τον Γενάρη προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω εν όψει των αγώνων τους στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια αν Ολυμπιακός αποφύγει στην αυριανή κλήρωση στην Ελβετία, κάποια από τις τρεις…άπαιχτες ομάδες (Μπάγερν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα) του γκρουπ των δυνατών, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκέψεις για μια επιπλέον μεταγραφική κίνηση τον Γενάρη.

Κατά τ΄ άλλα πολύ θετικά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Κώστα Μήτρογλου που ξεκίνησε τρέξιμο.

Πάντως όπως είπε και ο Μίτσελ, στον Ολυμπιακό, δεν θα ρισκάρουν σε καμία περίπτωση μια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή του διεθνή στράικερ στην ενεργό δράση. Πλέον όλα δείχνουν ότι ο Μήτρογλου θα είναι έτοιμος την πρώτη βδομάδα του 2014. Από την άλλη κανονικά προπονείται το τελευταίο διήμερο ο Γιάννης Μανιάτης όμως και γι΄ αυτόν δεν πρόκειται να υπάρξει καμία βιασύνη προκειμένου να αγωνιστεί ξανά μετά τον τραυματισμό του.

Πηγή : www.balleto.gr