14.12.13

Όσοι νάνοι και να μαζευτούν δεν μπορούν να νικήσουν ένα γίγαντα

(Άκης)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρέπει να είναι αυτή την εποχή οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στην Ελλάδα.
Οι ομάδες μας στο ποδόσφαιρο και μπάσκετ πάνε τρένο σε όλες τις διοργανώσεις απογοητεύοντας τούς καθ' επάγγελμα αμφισβητίες καιλασπολόγους,που έψαχναν και ψάχνουν να βρουν την ευκαιρία σε μια αποτυχία μας να απαξιώσουν το οικοδόμημα μας .
Ειδικά αυτές τις στιγμές εμείς οι Ολυμπιακοί αλλά και οι σώφρονες οπαδοί των άλλων ομάδων μπορούμε να αντιληφθούν το μέγεθος της πίκρας των ίδιων αλλά και των εντολέων τους.Πόσο λίγος και μικρός φαντάζει ο κάθε απατεωνίσκος στερημένος στην προσπάθεια που κάνει να αποτρέψει τη λαίλαπα που έρχεται και την ταλαιπωρία που τον περιμένει ακόμη καμιά εικοσαριά χρόνια με πρόχειρους υπολογισμούς...

Εκεί που περιμέναμε να φύγει ο Σωκράτης μήπως και δούνε στον ήλιο μοίρα-ακόμη και το προσδόκιμο ζωής που έχει ανέβει καταριόντουσαν-ήρθε ο Βαγγέλαρος (μόλις 44 ετών) να τους προσθέσει παραπάνω σκοτούρες και θλίψη. Η ομάδα δουλεύει πλέον σε ευρωπαϊκά πρότυπα πράγμα το οποίο είναι αντιληπτό σε όλους και δεν είναι τυχαίες οι συνεχείς αναφορές της UEFA στον Ολυμπιακό.

Θεωρώ πως το παιχνίδι με τους αξιόμαχους Βέλγους ήταν το πιο δύσκολο από όσα έχουμε παίξει έως τώρα για το C.L.Θα ήταν πισωγύρισμα με αυτό το σύνολο να μην περάσουμε στις καλύτερες δεκαέξι ομάδες της Ευρώπης.
Οι δυνατότητές μας είναι απεριόριστες και οι παίκτες δεν π΄ρεπει να ξενερώσουν για κανένα λόγο. Εμείς μπορούμε να παρατείνουνε την ''τάβλα τους'' με την παρουσία μας και την αδιάκοπη στήριξη σε παίκτες και προπονητή.

Ευχαριστούμε τους μάγκες που συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους εκπληρώνοντας τις επιθυμίες μας να ανεβαίνουμε κάθε μέρα επίπεδο για να δούμε τον Ολυμπιακό μας όσο ψηλότερα γίνεται.

Υ.Γ. Φέτος με τον θρύλο έχει γίνει το εξής παράδοξο,αυτοί που προσπαθούν να μειώσουν τις επιτυχίες του,αν τους ρωτήσεις τη στοιχημάτισαν θα σου πούνε να κερδίσει.

Πηγή : www.olympiacos24.gr