16.12.13

"Σιγανό ποτάμι" χαρακτηρίζει η Marca τον Ολυμπιακό

Ενόψει της κλήρωσης του Champions League, η Ισπανική Marca προβαίνει σε μια συνοπτική παρουσίαση των πιθανών αντιπάλων των ισπανικών ομάδων. Τι αναφέρει για τον Ολυμπιακό.

Μπορεί οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στην "Mundo Deportivo" να θέλουν τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο, ωστόσο η δημοφιλής ισπανική αθλητική ιστοσελίδα, Marca, στην σύντομη παρουσίαση των ομάδων, μπορεί να μη φοβάται τους ερυθρόλευκους ωστόσο δεν τους υποτιμά.

Με τίτλο "Το σιγανό ποτάμι" η ισπανική Marca παρουσιάζει τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα το σύντομο άρθρο της ξεκινά με το τρίπτυχο "Το καλό: Η ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, Το κακό: Το επίπεδο της ομάδας είναι πιο κάτω από τον μέσο όρο, Το αστέρι: Ο Μήτρογλου".

Και συνεχίζει: "Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε τη τελευταία στιγμή "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μίτσελ, δεν έχει τίποτα να χάσει. Το πλεονέκτημα των ερυθρόλευκων είναι ότι θα παίξουν με την άνεση αυτού που ξέρει ότι πέτυχε το απρόσμενο. Γιατί ακόμη κι αν ξέρουν την αδυναμία τους δεν θα παραιτηθούν μέχρις ότου να φτάσουν στο τέλος. Έχουν πόθο και ελπίδα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άφησε έξω την Μπενφίκα".

Αναφερόμενη στα ατού της ελληνικής ομάδας, η Marca εξαίρει τον"βετεράνο Σαβιόλα που συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει: Να σκοράρει", "Το ανερχόμενο αστέρι Μήτρογλου, που ήταν το πρόσωπο κλειδί της πρόκρισης" και "τον εγγυημένο τερματοφύλακα Ρομπέρτο" .

Η Marca είναι βέβαιη ότι ο Ολυμπιακός όποιο κι αν είναι το επίπεδο του συγκριτικά με τους "16", θα απολαύσει τη στιγμή.




Πηγή: www.sport24.gr