13.12.13

Ο Ολυμπιακός στο 21ο Κύπελλο Χριστουγέννων

Με 44 κολυμβητές-τριες θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στο "21ο Κύπελλο Χριστουγέννων" που διοργανώνει από την Παρασκευή 13/12 έως την Κυριακή 15/12 στην Πάτρα η ΝΕΠ.

Η αποστολή μας θ' αναχωρήσει την Παρασκευή (από το Καραϊσκάκη) για την Πάτρα με στόχο να ... σαρώσει τα πάντα και σ' αυτούς τους αγώνες.

Στην αποστολή είναι και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης ο οποίος θα κολυμπήσει στα 1500μ αλλά και η Κέλλυ Αραούζου με τον Αντώνη Φωκαϊδη οι οποίοι διακρίθηκαν επίσης το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Οι τρεις κολυμβητές μας μαζί με τον προπονητή μας Νίκο Γέμελοθα βραβευτούν την Κυριακή από τη ΝΕΠ για τις διακρίσεις τους στο Παγκόσμο Πρωτάθλημα. Στην αποστολή μετέχουν δεκάδες παιδιά της προ αγωνιστικής μας ομάδας τα οποία αποτελούν και το μέλλον του μονίμου Πρωταθλητή του αθλήματος.

Οι αθλητές-τριες του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχουν στο "Κύπελλο Χριστουγέννων": Αγωνιστική ομάδα: Άνδρες: Γιαννιώτης Σπύρος, Φωκαϊδης Αντώνης, Μελαδίνης Οδυσσέας, Καρατράντος Ηλίας, Καστόρης Σταμάτης, Χατζής Αντώνης, Συρίγος Γιώργος, Τσερώνης Ιωάννης, Δημητριάδης Αλέξανδρος, Βακάλης Χρήστος, Μεσίσκλης Γιώργος. Γυναίκες: Αραούζου Κέλλυ, Λιώση Μαρία, Μπαγιώτη Αφροδίτη, Κυριλή Αναστασία, Λέτσιου Μαριάννα, Βαϊτση Ειρήνη, Καραμαλίκη Διονυσία, Μενελάου Χρυσάνθη, Ανρδικάκη Μαρία, Καραντάκου Σταυρούλα.

Προ Αγωνιστική: Αγόρια: Ευαγγέλου Γιώργος, Γρίβας Παναγιώτης, Καλαντζής Ευάγγελος, Κρεούζης Άκης, Μπούνταλης Αναστάσιος, Πανόπουλος Χρήστος, Τσερώνης Ευθύμιος, Φαινέκος Δημήτριος, Χρήστου Ιωάννης, Κυριακού Κυριάκος, Παπαγεωργίου Βυσσαριώνας, Συκουτρής Σαράντος, Καψοκόλης Παναγιώτης, Καραντώνης Αθανάσιος, Κορίτσια: Καρδακάρη Κωνσταντίνα, Κουσουρή Ναυσικά, Μενελάου Ευαγγελία, Παρλιάρου Φωτεινή, Χατζοπούλου Ναταλία, Χατζή Βαρβάρα, Κιμίνου Φραγκίσκα, Πολίτη Μαριάντα, Χαλκίδου Λυδεία.

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο έφορος Γιώργος Παπαδόπουλος και ο μάνατζερ Σπύρος Μπιτσάκης. Επίσης θα μεταβεί στην Πάτρα ο επικεφαλής προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος, ο συνεργάτης του στην αγωνιστική ομάδα Στέλιος Φιλόπουλος και οι προπονητές της προ αγωνιστικής ομάδας Δημήτρης Καλλής και Νάντια Χυδηριώτη.




Πηγή: www.pamesports.gr