17.12.13

Κίνηση αλληλεγγύης από Θύρα 7!

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Θύρα 7 Πρέβεζας, διότι Ολυμπιακός δεν είναι μόνο αθλητισμός αλλά προσφέρει και κοινωνικό έργο.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί από την Πρέβεζα ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός κοινωνικού ιατρείου, στο όποιος έχει τη δυνατότητα θα προσφέρει φάρμακα για τις ανάγκες συνανθρώπων τους που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας!

Κάθε Τρίτη 6.30-8.30 το απόγευμα στον σύνδεσμο (Λ.Ειρήνης 27) και καθημερινά στις καφετέριες Free Time Sports Cafe Λ. Ειρήνης 102, Café Mητρόπολις, Παραλία Πρέβεζας, θα γίνονται δεκτές οι προσφορές, όσων φαρμάκων έχει τη δυνατότητα να δώσει ο καθένας. Όλα τα φάρμακα που παραλαμβάνονται, θα κατατίθενται στο Κοινωνικό Ιατρείο Πρέβεζας, πάροδος Θ. Πάρλα (έναντι πρώην αγροτικής τράπεζας).

Μάλιστα η ανακοίνωση του συνδέσμου της Θύρας 7 Πρέβεζας, αναφέρει: «Ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός, για την ανακούφιση κάποιων συμπολιτών μας, και περιμένουμε τη στήριξη όλων. Επίσης γίνονται δεκτές προσφορές για ρούχα, κουβέρτες και παιχνίδια. ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ- ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ».




Πηγή: www.gavros.gr