18.12.13

Δύο στα δύο για καλές γιορτές

(Μηνάς Τσαμόπουλος)

Και τώρα Ελλάδα. Μετά την κλήρωση στο Τσάμπιονς Λίγκ και τις αναλύσεις επί αναλύσεων ήρθε η ώρα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Κόντρα στον ΠΑΣ οι ερυθρόλευκοι απόψε θέλουν να προσφέρουν θέαμα και να πάρουν το τρίποντο.

Οι οκτώ βαθμοί διαφοράς από τον δευτέρο, μπορεί να αυξηθούν αφού ο ΠΑΟΚ παίζει ντέρμπι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές κάλεσαν τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο φαληρικό γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι του 2013 στο Γ.Καραϊσκάκης.

Μίας χρονιάς που οι Πειραιώτες πέτυχαν νταμπλ, είχαν καλή πορεία στην Ευρώπη και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ στη Super League πήραν κεφάλι από την αρχή και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος να τους σταματήσει.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ υπάρχει οικογενειακή κερκίδα που θα είναι γεμάτη και εισιτήρια με 5 και 10 ευρώ για όλο το γήπεδο. Θα είναι μία γιορτή με τους ερυθρόλευκους παίκτες να υπόσχονται ένα πολύ ωραίο αγώνα για τον κόσμο που θα πάει να τους δει.

Ο Μίτσελ θέλει δύο στα δύο κόντρα με ΠΑΣ και Απόλλωνα το Σάββατο στη Ριζούπολη όπου αν δεν χάσει σπάει το δικό του ρεκόρ για το αήττητο σερί στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Μπορεί το μυαλό όλων να είναι στο πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ τον προσεχή Φεβρουάριο όμως τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου κρατούν τους παίκτες σε εγρήγορση ενώ η μεγάλη ελληνική κούπα οδηγεί απευθείας στους χρυσοφόρους ομίλους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί ο ρυθμός και η αυτοσυγκέντρωση της ομάδας.

Οι παίκτες οφείλουν να διατηρήσουν και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το προφίλ τους. Από τη διάρκεια κρίνονται όλα και όλοι και ο Ολυμπιακός έχει μπει σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης που κάθε χρόνο θα τον κάνει ακόμη πιο ισχυρό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Δύο στα δύο λοιπόν για καλές γιορτές και τα καλύτερα έρχονται.

Πηγή : www.olympiacos24.gr