17.12.13

"Όλα μπορούν να συμβούν"!

Δυο μεγάλα παιχνίδια θα δώσει ο Ολυμπιακός στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντί του θα είναι η διάσημη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα είναι δυο ματς-γιορτή με τους "ερυθρόλευκους" να τονίζουν πως σέβονται τον αντίπαλό τους αλλά δεν τον φοβούνται.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν μίλησε στο σάιτ "mtnfootball", επισημαίνοντας πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Είναι το φαβορί αλλά και εμείς θα είμαστε τα "σκυλιά" που θα τους κυνηγήσουν. Σίγουρα δεν ήταν εύκολη κλήρωση για μας. Όταν ήμουν ακόμα στην Νιγηρία, παρακολουθούσα την Γιουνάιτεντ. Είναι η ομάδα μου, μεγάλωσα θαυμάζοντάς τη.

Στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπορούν να συμβούν και αν παίξουμε ως ομάδα μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, ειδικά στην έδρα μας. Έχουμε μεγάλο σεβασμό γι αυτούς αλλά θα δώσουμε τα πάντα γιατί θέλουμε να νικήσουμε αυτό το ματς, στην έδρα μας."

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις νίκες που έχουν οι "μπέμπηδες" στα τέσσερα ματς του παρελθόντος απέναντι στον Ολυμπιακό: "Δεν με απασχολεί αυτό. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε".

Όσο για τις δυο φετινές του εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, αμφότερες με την Άντερλεχτ, ο Νιγηριανός άσος, είπε: "Έκανα το ντεμπούτο μου στο Τσάμπιονς Λιγκ στο πρώτο ματς εκτός με την Άντερλεχτ και είχα λίγο άγχος. Ωστόσο στο δεύτερο παιχνίδι, που έγινε στην έδρα μας, έπαιξα βασικός και έκανα καλύτερη εμφάνιση. Σε έναν αγώνα που πήραμε την νίκη που θέλαμε για να προκριθούμε στην νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ".

Στο κείμενο επισημαίνεται πως οι Ολαϊτάν, Ομπί Μίκελ και Σινέντου Ομπάσι, είναι οι Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή : www.olympiacos24.gr