14.12.13

Οταν λέει ο Μίτσελ ότι ο Θρύλος δεν έχει ταβάνι

(ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ...ΛΙΜΑΝΙ)

Οταν λέει ο Μίτσελ ότι ο Θρύλος δεν έχει πιάσει ταβάνι, κάτι ξέρει…
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ… ΤΟΠΙ
Πολλή συζήτηση γίνεται, όπως είναι λογικό, για τον αντίπαλο που θα έχουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Ολες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, αλλά λίγες οι… αχτύπητες. Στην κατηγορία των ελάχιστων πιθανοτήτων θα βάλω την Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα, επειδή εκτός από εμπειρία σε προκρίσεις που διαθέτουν, είναι αδύνατο να κοντράρει στα ίσα τη δύναμη που έχουν στη μεσαία γραμμή. Οχι πως με τις Ρεάλ, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο θα έχουμε το αβαντάζ, αλλά τουλάχιστον με… κλεφτοπόλεμο, καλή απόδοση και τύχη, μπορούμε και να τους κάνουμε τη ζημιά.Πάντως, στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο και αποκλείεται και οι 8 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στα γκρουπ να προκριθούν. Επίσης πάντα στα προημιτελικά φτάνει μια ομάδα που θεωρείται έκπληξη και γιατί να μην είμαστε εμείς αυτοί; Πέρα από τις εκτιμήσεις που κάνει ο καθένας μας, καλό θα είναι να σεβαστούμε την άποψη του Μίτσελ, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα το… τόπι.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Ισπανός τρέφει ελπίδες και θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πιάσει το ταβάνι του στη διοργάνωση, καλό θα ήταν να τον εμπιστευτούμε. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που όταν μπαίνει στο «Μπερναμπέου» σηκώνεται όλο το γήπεδο για να τον χειροκροτήσει. Αρα ξέρει να κρίνει την ποιότητα των παικτών και τη δυναμικότητα των αντιπάλων. Οι… ξερόλες που ήθελαν να του δώσουν συμβουλές για το πώς θα παίξουμε στο Champions League, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Δεν χρειάζεται μαθήματα προπονητικής ο Μίτσελ από τους εγχώριους… σαλτιμπάγκους.

Επίσης, είναι σίγουρο ότι θα βρει την άκρη με τον Βάις. Είτε θα τον κάνει πιο ομαδικό και θα τον απογειώσει, όπως έχει κάνει με πολλούς παίκτες στην καριέρα του ως προπονητής, είτε θα τον στείλει για… τσάι, όπως τον Τζιμπούρ. Ο Μίτσελ έκανε το ξεσκαρτάρισμα το καλοκαίρι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Εμείς στον Θρύλο δεν θεοποιούμε κανέναν και πλέον πρέπει να σταματήσει η… καραμέλα με τον Βαλβέρδε. Εξαιρετικός προπονητής ο «Τσινγκούρι», αλλά… Στην πραγματικότητα πάντα είχε το μυαλό του στην επιστροφή στην Ισπανία και ποτέ δεν δέθηκε όσο έπρεπε με την ομάδα. Ο Μίτσελ έπιασε Λιμάνι με όλη την ψυχή του και το δείχνει σε έκφανση. Οι παίκτες του τον σέβονται κι αυτό είναι εξίσου πολύ σημαντικό.

Πηγή : www.gavros.gr