16.12.13

Αυτός ο Ολυμπιακός όλα τα μπορεί!

Όπως είναι λογικό όποια ομάδα και αν τύχαινε στον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Champions League, θα ήταν δύσκολη και δυνατή. Κάτι που είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στις κορυφαίες ομάδες της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Ό,τι και αν λένε οι... απέναντι αυτό δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Θέση την οποία πήρε και έδειξε ότι άξιζε με τις εμφανίσεις του απέναντι σε ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπενφίκα.

Απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λοιπόν, ο Θρύλος που δεν τον φοβίζει φυσικά σε καμία περίπτωση από τη στιγμή που έχει αποδείξει ο Ολυμπιακός ότι μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Είδε στα... μάτια την Παρί Σεν Ζερμέν με παίκτες στη σύνθεσή της όπως οι Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι, Λαβέτσι και άλλους πολλούς, αφού μιλάμε για μία από τις πιο πλούσιες ομάδες του κόσμου αυτή τη στιγμή. Παρί η οποία μέσα στην έδρα της για να νικήσει τον Ολυμπιακό πέρασε από... χίλια κύματα και σημείωσε το δεύτερό της γκολ στο τέλος του αγώνα, αφού πρώτα όμως είχε γλιτώσει από την ήττα! Και φυσικά η Μπενφίκα δεν κατάφερε ούτε στην Πορτογαλία αλλά ούτε και στην Ελλάδα να νικήσει τον Ολυμπιακό, αποδεικνύοντας οι Πειραιώτες πως είναι καλύτερη ομάδα!

Για την Άντερλεχτ δεν χρειάζεται να πούμε κάτι διαφορετικό εκτός από το γεγονός ότι μέσα-έξω «έφαγε» τρία γκολ από τον Ολυμπιακό, στο σύνολο έξι σε δύο αγώνες!

Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος με την ομάδα που διαθέτουν δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν και τίποτα...




Πηγή: www.gavros.gr