14.12.13

«Με διαφορά καλύτερος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Για τον Κώστα Φλεβαράκη ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και τα ματς που ακολουθούν για τα Τρίκαλα, αρχής γενομένης με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας,... φωτιά!

«Παίξαμε με την ομάδα, που είναι με διαφορά η καλύτερη στην Ευρώπη αυτή την στιγμή», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της θεσσαλικής ομάδας. «Συγχαρητήρια στον Γιώργο και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Εύχομαι να επαναλάβουν τις επιτυχίες των τελευταίων ετών».«Θα ήθελα να παίξουμε όχι φοβισμένα, αλλά μερικές φορές η διαφορά των ομάδων δεν επιτρέπει να δείξεις κάτι καλύτερο στο γήπεδο», παραδέχθηκε ο Φλεβαράκης και τόνισε για την ομάδα του: «Τα ματς που ακολουθούν είναι... φωτιά για μας. Με εξαίρεση τους αγώνες κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, όλα τα υπόλοιπα ματς τα παλέψαμε. Να κοιτάξουμε εάν μπορουμε να ενισχύθουμε στην διακοπή του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση ποιό ήταν το στοιχείο που κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν, ο κόουτς των Τρικάλων απάντησε ότι: «Θα έλεγα δύο στοιχεία. Όλα τα παιδιά είναι πάνετοιμα να παίξουν και είναι τόσο ισχυρή η νοοτροπία του νικητή, που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Η νοοτροπία αυτή βέβαια είναι θέμα δουλειάς, δεν έρχεται δια μαγείας. Δεν υποτιμούμε κανένα υπάρχουν μεγαθήρια στηνΕυρωλίγκα, αλλά εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κρατήσει ρυθμό, μόνο το άγχος του φαβορί μπορεί να τον λυγίσει».

Αγώνες, που θα κρίνουν την παραμονή των Τρικάλων στην Α1 χαρακτήρισε ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο 25χρόνος γκαρντ της θεσσαλικής ομάδας τους δύο εντός έδρας που ακολουθούν με αντιπάλους τους Πανελευσινιακό, Άρη: «Σήμερα παίζαμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε. Έχουμε δύο κρίσιμα ματς μέσα στις Γιορτές εάν τα νικήσουμε θα βρεθούμε πολύ κοντά στην παραμονή».

Πηγή : www.pamesports.gr