14.12.13

ΠΣΟΦΟΣ!

Τι κι αν τους έπαιξαν 100-0 σε επίπεδο διαιτησίας; Τι κι αν ο Παπαπέτρου έκανε ΟΡΓΙΑ για να αναστήσει τον πεθαμένο. Αφού, το έχει γράψει και ο Άκης, εδώ στο olympiacos24.gr: "Πέρδεται ο πεθαμένος;".

Δικαιώθηκε και ο Μανώλης Γαβαθιώτης για την προκλητική διαιτησία της Λεωφόρου και την απόπειρα επηρεασμού του Παπαπέτρου. Μόνο που οι βάζελοι είναι αυτοί ακριβώς: Λόγια, λόγια και στο γήπεδο ΜΟΝΟ ΦΑΠΕΣ!Τόσο αστείοι είναι, τόσο ανίκανοι στο να πάρουν έστω και έναν βαθμό σε ματς όπου τους χαρίζονται τα σφυρίγματα, τους κρατάνε με 11, ενώ έπρεπε να αποβληθεί παίκτης τους. Ο βάζελος είναι μόνο για δηλώσεις-οχετούς κατά του Ολυμπιακού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ μέσα στο γήπεδο; ΦΑΠΑ-ΞΑΠΛΑ!

Και το μεγάλο ΓΕΛΙΟ είχε βέβαια ξανά και ο Αναστασίου. Αυτός που κυνηγούσε παίκτη του στον αγωνιστικό χώρο και άφηνε υπονοούμενα για το πως αντιμετωπίζεται η ομάδα του, στην ερώτηση μετά το τέλος του ματς για τη ΦΑΠΑ…απορούσε; "Εσείς τι είδατε;" ρώτησε τον δημοσιογράφο! Αλλά, τι να καταλάβει ο τύπος...εδώ δεν είδε ούτε ποιος τους έριξε το 2ο παστέλι από τον Ατρόμητο, στο 2-1 του Ιγκλέσιας και γυρνούσε σαν άσχετος στον πάγκο να ρωτήσει "τι έγινε ρε παιδιά, ποιος;;; ποιος;;;" ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΑΣΤΕΙΟΙ!

Είδαμε ότι είστε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ! Αντί να κοιτάξετε να φτιάξετε ομάδα και να σταματήσουν να σας γλεντούν, ψάχνετε άλλοθι με λασπολογίες για να μη σας πάρουν κυνήγι! Αυτό είδαμε, αυτό βλέπουμε από τον θίασο σας!

Ντυθείτε καλά…Κανει ΠΣΟΦΟ (όχι ψόφο...ΠΣΟΦΟ!) εκεί έξω! -16 και έρχεται και άλλη πτώση θερμοκρασίας…ΠΣΟΦΟΣ λέμε, βαζέλια!