18.12.13

Κάμπελ για Μήτρογλου!

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να είναι παροπλισμένος εδώ και λίγο καιρό λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, όμως τα δημοσιεύματα που αφορούν το ενδιαφέρον Αγγλικών ομάδων για την απόκτησή του, συνεχίζονται.

Τα ΜΜΕ στην Βρετανία, μιλάνε για τις... ματιές που ρίχνουν στο 25χρονο Έλληνα στράικερ οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ, εστιάζοντας ωστόσο περισσότερο στο ενδιαφέρον των “Κανονιέρηδων”.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως ο Αρσέν Βενγκέρ βλέπει στο πρόσωπο του πιστολέρο έναν παίκτη που μπορεί να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο, τον Ολιβιέρ Ζιρού στην γραμμή κρούσης των Λονδρέζων.

Το δημοσίευμα της «Daily Star» αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Μήτρογλου μετράει 22 γκολ στην τρέχουσα σεζόν, ενώ επισημαίνει και τις δηλώσεις του Μίτσελ, πως οι Ολυμπιακός είναι δύσκολο να κρατήσει τον συγκεκριμένο παίκτη, αν συνεχίσει τις έξοχες εμφανίσεις του

Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πρόθεση του Βενγκέρ να συμπεριλάβει τον Τζόελ Κάμπελ, που ως γνωστόν αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ στον Ολυμπιακό, στα ανταλλάγματα μιας πιθανής μεταγραφής του Μήτρογλου.

Η εκτίμηση του Βενγκέρ για την αξία του Μήτρογλου είναι δεδομένη και έχει εκφραστεί με πρόσφατες δηλώσεις του Αλσατού τεχνικού, οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η Άρσεναλ γίνει η πρώτη ομάδα που καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του “Μητρογκόλ”.

Πάντως στο κυνήγι του στράικερ των Πειραιωτών παραμένουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Ίντερ!




Πηγή: www.balleto.gr