17.12.13

"Μπορεί το κατόρθωμα ο Θρύλος"

Παίζει στην Έβερτον που εδρεύει στο λιμάνι του Λίβερπουλ, όμως το σπίτι του είναι στο Μάντσεστερ και κάνει καθημερινά για την προπόνηση τη διαδρομή που είναι περίπου 50 χιλιόμετρα.

Μια... γειτονιά θεωρούνται εξάλλου οι δύο πόλεις και φυσικά ο Κέβιν Μιραλάς που ζει στη "βάση" της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, έχει να μας πει πράγματα.

Επικοινωνήσαμε με τον Βέλγο επιθετικό των "ζαχαρωτών" και πρώην του Θρύλου για να μας μεταφέρει το μήνυμά του για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης:

"Σε αυτό το υψηλότατο επίπεδο που έφτασε ο Ολυμπιακός ήταν φυσικό να κληρωθεί με έναν αντίπαλο από τους κορυφαίους της Ευρώπης. Για μένα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση αυτή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι τεράστιο κλαμπ και πολύ δύσκολο να την κερδίσεις. Δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα φέτος, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει μετά από τρία τέσσερα παιχνίδια. Είναι σε μεταβατική περίοδο με το νέο προπονητή και χρειάζεται χρόνο.

Είναι το φαβορί για την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό όμως δεν είναι μια σειρά αγώνων, όπως για παράδειγμα στον όμιλο, που σχεδόν πάντα περνάνε οι πιο δυνατοί. Είναι δύο ματς στα οποία τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Με λίγη τύχη στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το κατόρθωμα και να προχωρήσει. Το εύχομαι (σ.σ. Je croise les doigts που σημαίνει για την ακρίβεια "σταυρώνω τα δάκτυλά μου"). Αν δεν έχουμε υποχρεώσεις, θα είμαι σίγουρα εκεί να δω τον αγώνα" μας είπε ο Βέλγος ο οποίος πάντα μαθαίνει τα νέα του Θρύλου και έχει την ομάδα στην καρδιά του.




Πηγή: www.redgoal.gr