18.12.13

Χάσμα... σεισμού χωρίζει τον Θρύλο από τα ρετάλια του χτες!

(με ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ αλλά χωρίς παρωπίδες)

Σήμερα με τον ΠΑΣ ο Θρύλος θα συνεχίσει την θριαμβευτική και ανεπανάληπτη πορεία του. Σήμερα με τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός θα προσφέρει θέαμα και χαρά στα εκατομμύρια των οπαδών του.

Σήμερα ο Ολυμπιακός, όπως κάθε μέρα, θα συνεχίζει να δίνει το παράδειγμα στην ελληνική κοινωνία πως μπορεί με προσπάθεια σχέδιο και πίστη να ορθοποδήσει.
Σήμερα ο Ολυμπιακός, η ομάδα που έχει προκριθεί πανάξια στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, θα συνεχίσει να δίνει κουράγιο και ελπίδα σε κάθε περήφανο έλληνα πως όλα μπορούν να αντιμετωπισθούν με αξιοπρέπεια και όχι με κομπογιαννιτισμούς , μπαγαποντιές, κομπίνες και τσατσιλίκια.

Ο Ολυμπιακός της συνεχούς φιλανθρωπικής δράσης, ο Ολυμπιακός της UNICEF, η πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Γηραιάς μας ηπείρου, ένας σύλλογος με παγκόσμια αναγνώριση, καθημερινά και μέσα στο γήπεδο αλλά και μέσα στην ελληνική κοινωνία, υποστηρίζει και υπερασπίζεται με κάθε τρόπο και με όλες του τις δυνάμεις τις μεγάλες ανθρώπινες και οικουμενικές αξίες!

Αυτά κάνει ο Ολυμπιακός! Από την άλλη όλος αυτός ο συρφετός του χτες που καθημερινά καταλαβαίνει πως βυθίζεται και οδηγείται στον αφανισμό..

Όλοι αυτά τα λαμόγια και τα φυντάνια μιας παρασιτικής κοινωνίας που σβήνει.

Όλοι αυτοί οι αετονύχηδες και οι δημαγωγούντες κομπιναδόροι. Eνώνονται, συστρατεύονται και ευτυχώς έτσι αποκαλύπτονται μέσα από τον πανικό τους πόσο γελοίοι και πόσο χυδαίοι είναι.

Μη έχοντας πλέον ένα δαιδαλώδες σύστημα που, μέσα από μία τεχνητή και καταστροφικά στρεβλή καταναλωτική ευδαιμονία, μπορούσε να τους προστατεύσει. βγαίνουν οι καρνάβαλοι, ως τιμητές και βρίζουν, απειλούν και βρωμίζουν με τις ασυναρτησίες τους τις δημόσιες συχνότητες της χώρας μας.

Αυτοί είναι! Αυτά μπορούν! Αυτά κάνουν!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, φαίνεται το χάσμα σεισμού που χωρίζει αυτούς που έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας αλλά και απέναντι στην χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία επενδύουν, δουλεύουν, ματώνουν και προσπαθούν και σε αυτούς που -βλέποντας πως τα ψέματα που τους έθρεφαν τελειώνουν- βρίζουν φωνάζουν και απειλούν εφαρμόζοντας την ρήση του αλαλάζοντος κλέφτη.

Η απάντηση του Ολυμπιακού αλλά και κάθε αξιοπρεπούς ανθρώπου, που αρνείται να συμπαρασυρθεί από την μιζέρια και την ηχορύπανση που παράγουν όλα αυτά τα συστρατευμένα ρετάλια είναι μία:

Σιγά μην κλάψω! Σιγά μην φοβηθώ!

Πηγή : www.olympiacos24.gr