18.12.13

Αλλαγές τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό

Ποιοι παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό και αγωνίζονται σε ομάδες της Σούπερλιγκ και στο εξωτερικό πιθανόν να επιστρέψουν τον Γενάρη και ποιοι είναι αυτοί που φεύγουν.

Αλλαγές αναμένονται στον Ολυμπιακό τον προσεχή Γενάρη όσον αφορά τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί αλλά και παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.

Σύγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" ένα από τα σενάρια αφορά την επιστροφή του Διαμαντάκου, που αγωνίζεται στον Εργοτέλη για να υπάρχει και άλλη επιλογή στην επίθεση. Ο νεαρός παίκτης αρέσει στον Μίτσελ από την προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι.

'Ενα άλλο σενάριο αφορά τον Κολοβό του Πανιωνίου, που κάνει πολύ καλή σεζόν και δείχνει έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Επίσης, υπάρχει και ο Βλαχοδήμος, που θα επιστρέψει αφού δεν αγωνίζεται στην Άουγκσμπουργκ και πιθανόν να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερλιγκ για να αγωνιστεί.

Όσον αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στον Ολυμπιακό και δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ, ένας από αυτούς είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, που έμεινε εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι.

Ο Γάλλος μέσος είχε συνάντηση με τον βοηθό του Μίτσελ, Βίκτορ Σάντσεθ για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει μόνο στην Μπαστιά αφού έχει παίξει στο Σαμπιονά με την γαλλική ομάδα τον περασμένο Αύγουστο και δεν μπορεί να αγωνιστεί την ίδια σεζόν σε τρίτη ομάδα.

Επίσης, συνάντηση θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας με τον Μεντζανί και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του. Ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής και ο Μίτσελ δείχνει να είναι καλυμμένος με τους Μανωλά, Σιόβα, Αβραάμ και τον Παπάζογλου.




Πηγή: www.sport24.gr