21.1.14

Επιμένει...Ισπανικά ο Μίτσελ!

Με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη, πιθανότατα αύριο, από το εξωτερικό θα...τρέξουν οι εξελίξεις με το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό.

Το τοπίο προς το παρών εξακολουθεί να παραμένει θολό καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε αν οι Πειριαώτες θα προχωρήσουν οριστικά στη μεταγραφή στόπερ, ή θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του τραυματία Δημήτρη Σιόβα με λύσεις εκ των έσω.

Το σενάριο πάντως που παίζει πιο δυνατά αυτή τη στιγμή θέλει τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν την προοπτική να φέρουν στην ομάδα τους έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι στο οποίο θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη αν ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Με αυτό τον τρόπο στην διοίκηση του Ολυμπιακού θα θελήσουν να δείξουν και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τους Σιόβα και Αβρ. Παπαδόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον «Γαύρο» οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού έχουν έρθει σε επαφή με κεντρικό αμυντικό και περιμένουν την απάντηση του παίκτη αλλά και της ομάδας στην οποία ανήκει.

Λεπτομέρειες για την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, είναι επιλογή τουΜίτσελ ο οποίος επιμένει στην απόκτηση παίκτη από την ισπανική αγορά.

Τα ονόματα κεντρικών αμυντικών που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό είναι του Γάλλου Εσκουντέ της Μπεσίκτας, με τον οποίο ο Μίτσελ είχε συνεργαστεί στην Σεβίλλη, του Μποτία της Έλτσε που παίζει δανεικός στην Χετάφε, του Φιγουέρας της Μπέτις και του Ράφα της Χετάφε.

Από την γαλλική αγορά την οποία «χτενίζουν» οι Καρεμπέ και Ισά, φέρονται να βρίσκονται σε περίοπτη θέση τα ονόματα των Πεϊτσίνοβιτς της Νις, Σκιλασί της Μπαστιά και Μενσά της Εβιάν.




Πηγή: www.balleto.gr