24.1.14

Κλείστε στόματα...

Να παρουσιαστεί αποφασισμένος και να μην αφήσει κανένα απολύτως περιθώριο στην Λαμποράλ να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον αγώνα. Με αυτά τα στοιχεία πρέπει να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή στη Βιτόρια (21:30, live στο gavros.gr/NS2), προκειμένου να πάρει μία επιβλητική νίκη που ψάχνει για να ανέβει και ψυχολογικά η ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη που θα τους αλλάξει το κλίμα, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και για να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όσους τους θεωρούν ξεγραμμένους εν όψει της συνέχειας της Ευρωλίγκας.

Μία νίκη και δύο ήττες μετρούν μέχρι τώρα οι Πειραιώτες στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας, αλλά με... όπλο την αποφασιστικότητα της ομάδας, θέλουν να κάνουν το 2-2 στους αγώνες στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης. Το θετικό είναι πως μετά από αρκετό καιρό, εξαιρουμένου βέβαια του μόνιμου πλέον απόντος Έισι Λο, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του μέχρι πρότινος τραυματία, Μπρεντ Πέτγουεϊ ο οποίος ταξίδεψε με τον Θρύλο στη Βιτόρια!




Πηγή: www.gavros.gr