23.1.14

Ενθαρρυντικά μηνύματα...

(Προς ΠΑΣΑ... ΛΙΜΑΝΙ)

Ενθαρρυντικά μηνύματα από Σέποβιτς, παραμένει «μαέστρος» ο Ιμπαγάσα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Αυτό που είναι δύσκολο για μία ομάδα με πολλές αλλαγές στην εντεκάδα της είναι να βρούνε οι παίκτες την κατάλληλη χημεία μεταξύ τους. Το έχουμε δει ξανά το έργο, να μην υπάρχει ρυθμός και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε όλες τις ομάδες του κόσμου, όταν ο προπονητής προχωράει σε μεγάλο ροτέισον. Τι είδαμε χθες στην Τρίπολη και τι περιμέναμε να δούμε;

Βασικά ελπίζουμε να βρει γρήγορα ρυθμό ο Μήτρογλου, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Ευτυχώς υπάρχει ένας γεμάτος μήνας ακόμα μέχρι τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον βοήθησε και η υπόλοιπη ομάδα. Η θέση του σέντερ φορ όσο ωραία είναι, αλλά τόσο άχαρη γίνεται, όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη τροφοδότηση από τη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, εμπεδώσαμε ότι ο Μασάντο δεν κάνει για άκρα, κάτι που είχε φανεί από πέρυσι.

Ο Πελέ έκανε ντεμπούτο στο βασικό σχήμα, αλλά πέρα από μερικές μπαλιές ακριβείας δεν τον είδαμε να κάνει κάτι παραπάνω. Οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό είναι μεγάλες και δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του Εργοτέλη. Οσον αφορά την άμυνα, μόνο ο Αβραάμ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ναι μεν, υπήρχε κέφι και διάθεση από τους Μπονγκ, Σαλίνο και Παπάζογλου, όμως αυτό δεν φτάνει. Εντάξει ο Αστέρας έχει καλούς δημιουργικούς παίκτες, που αλλάζουν συνεχώς θέσεις κι αυτό τους μπέρδεψε κάπως.

Ο Μέγιερι από την πλευρά του ήταν θετικός και σταθερός στις επεμβάσεις του. Ευτυχώς δεν έχει χάσει τον… τσαμπουκά που τον διέκρινε, αλλά έχει καταλάβει και ο ίδιος πως ο Ρομπέρτο έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Ο Ντομίνγκες δεν τράβηξε και αυτό επηρέασε γενικότερα τον ρυθμό της ομάδας. Αντιθέτως ο Φουστέρ, ναι μεν έκανε λάθη, αλλά φάνηκε. Και στις φάσεις μπήκε και πρωτοβουλίες πήρε και μάρκαρε σαν σκύλος.

Τα πιο θετικά μηνύματα όμως ήρθαν από την παρουσία του Σέποβιτς. Το χρειαζόταν αυτό το γκολ ο Σέρβος. Για τον Ιμπαγάσα τι να πει κανείς… Διδάσκει ποδόσφαιρο ο «Κάνιο». Σε αυτά τα παιχνίδια κάνει τη διαφορά. Μόλις βρήκε τα πατήματά του έκανε …πλάκα. Τεράστιος «μαέστρος» ο Αργεντινός. Οσο για τον Βάις, ακόμα τον ψάχνουμε… Η ουσία είναι φτάσαμε τις 3 νίκες σε τρία φετινά ματς με τον Αστέρα. Είχαν βγάλει γλώσσα κι αυτοί στην Τρίπολη.




Πηγή: www.gavros.gr