21.1.14

Επιβεβαιώνουν οι Τούρκοι για Εσκουντέ

Δεδομένη θεωρούν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι την παραχώρηση του Ζουλιέν Εσκουντέ στον Ολυμπιακό σε περίπτωση όμως που αποκτηθεί ο Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Σλάβεν Μπίλιτς στην Μπεσίκτας.

Όπως μετέφεραν στο Sport24.gr δημοσιογράφοι που γνωρίζουν πολύ καλά το ρεπορτάζ της Μπεσίκτας, ο Γάλλος σέντερ μπακ δεν θέλει να κάθεται στον πάγκο κάτι που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο Εσκουντέ μετρά 11 εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο τονίζουν πως αν αποκτηθεί ο Λέσκοτ από την Μάντσεστερ Σίτι, ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης θα βρεθεί οριστικά εκτός πλάνων. Ο Μίτσελ γνωρίζει τον Εσκουντέ από την κοινή θητεία τους στον σύλλογο της Ανδαλουσίας. Ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να συνεργάστηκε για τέσσερις μόλις μήνες με τον 34χρονο σέντερ μπακ ωστόσο εκτιμά ιδιαίτερα την αξία του.

Από την πλευρά του, ο Εσκουντέ αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στου πρωταθλητές Ελλάδας ακόμη και με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή στον τουρκικό σύλλογο εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του Τζόλεον Λέσκοτ. Ο Άγγλος διεθνής με δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας.

Μάλιστα μετά το ματς με την Γουέστ Χαμ θα έχει συνάντηση με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι προκειμένου να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο. Ο Χιλιανός προπονητής από την πλευρά του δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τον Λέσκοτ, η υπόθεση του το οποίου θα σηματοδοτήσει τις όποιες εξελίξεις και στο θέμα του Εσκουντέ.




Πηγή: www.redplanet.gr