23.1.14

Σέποβιτς: Ευλογία να παίζεις με τον Ιμπαγάσα!

Ο Μάρκο Σέποβιτς πέτυχε το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα στη Τρίπολη και με δηλώσεις του...υποκλίθηκε στον Αριέλ Ιμπαγάσα με αφορμή την ασίστ που του...έβγαλε.

«Είναι ευλογία για κάθε επιθετικό να παίζει μπροστά από έναν τέτοιο παίκτη. Μπορεί να είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά ξέρω πολύ καλά ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει ο «Κάνιο». Σε βοηθάει όταν παίζει, είναι πολύ σημαντικό για την επίθεση να έχεις έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος στράικερ.

Για την δική του απόδοση, ο Σέποβιτς, δήλωσε:

«Είναι δουλειά μου να μπαίνω στο γήπεδο και να βοηθάω όσο μπορώ. Αυτό έκανα και εναντίον του Αστέρα. Πέτυχα ένα γκολ και είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου. Τώρα συνεχίζουμε στο Κύπελλο και αυτό είναι που μετράει».

Όσο για τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο, ο Σέποβιτς παραδέχθηκε πως «είναι καλή ομάδα, το έδειξε και στα δύο παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος. Και στο Καραϊσκάκη, όπου τους κερδίσαμε δύσκολα με 2-1 και πριν από λίγες ημέρες, που μας κράτησαν στο μηδέν. Αλλά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να συνεχίσουμε να νικάμε, με στόχο να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο».




Πηγή: www.balleto.gr