21.1.14

Τελικές επαφές για στόπερ, ψηλά ο Εσκουντέ

Στο τελικό στάδιο είναι οι επαφές του Ολυμπιακού για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Σοβαρή παραμένει η υποψηφιότητα του Ζουλιέν Εσκουντέ ο οποίος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Μίτσελ στη Σεβίλλη, στην οποία αγωνίστηκε για πολλά χρόνια. Ο 34χρονος Γάλλος αμυντικός ανήκει στην Μπεσίκτας και είναι διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να είναι πρώτος στόχος και να γίνονται συζητήσεις με άλλον ποδοσφαιριστή που έχει εισηγηθεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, πιθανότατα από την ισπανική αγορά.

Βασικός σκοπός των υπευθύνων είναι να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς του για τη συνέχεια.

Για τον Μπουρντίσο στην Ιταλία κύκλοι μάνατζερ λένε ότι περιμένει τον Ολυμπιακό, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι κλείνει στην Φιορεντίνα.

Ο Λουγκάνο έπαιξε βασικός με την Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Έβερτον, έβαλε και γκολ και είναι πια ξανά στα πλάν της ομάδας του, με τον Ισπανό νέο προπονητή της τον Πέπ Μελ.

Ο δε Νορβηγός μέσος Ιμπραίμ δηλώνει ότι μιλάει με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με πιθανότερη εξέλιξη τον δανεισμό του στον Εργοτέλη.