21.1.14

Mε αλλαγές και Πελέ στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (20.00) επαναληπτικό με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο και έχοντας το 4-0 του πρώτου αγώνα, ο Μίτσελ όπως αναμενόταν άφησε πολλά βασικά στελέχη εκτός αποστολής.

Δεν ταξιδεύουν σήμερα για την Τρίπολη οι Ρομπέρτο, Μανωλάς, Σαβιόλα, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, όπως και ο Ολαϊτάν που δεν έχει πάντως κάτι ανησυχητικό από τον χτεσινό τραυματισμό στον ώμο του.

Κανονικά στη 18αδα είναι ο Μήτρογλου που αναμένεται να παίξει για να πάρει ματς στα πόδια του. Ενώ στην αποστολή είναι και ο Πελέ .

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιγκέλ Τόρες, μετά τον τραυματισμό που είχε στο τροχαίο ατύχημα.

Η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Βάις.

Το ιατρικό δελτίο:

Κανονικά προπονήθηκε ο Μιγκέλ Τόρες, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης (και στο διπλό) και συνεχίζοντας με ατομικό αερόβιο πρόγραμμα. Αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε και ο Μάικλ Ολαϊτάν. Η κατάσταση του νεαρού Νιγηριανού δεν είναι σοβαρή (υπέστη μία κάκωση στον ώμο), ωστόσο προφυλάσσεται από το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο.