21.1.14

Η Προνομιακή Κάρτα Μέλους σε... στέλνει στο Μάντσεστερ!

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανακοινώνει τα νέα προνόμια της Κάρτας.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανταποδίδοντας την αγάπη και την στήριξη που λαμβάνει από τα μέλη του ανακοινώνει ότι από τον μήνα Φεβρουάριο και κάθε μήνα έως το τέλος της σεζόν (Ιούνιος 2014) θα πραγματοποιείται κλήρωση με πλούσια δώρα για τους κατόχους της Προνομιακής Κάρτας Μέλους. Το πρώτο δώρο που θα κληρωθεί θα είναι ένα διήμερο ταξίδι στο Μάντσεστερ της Αγγλίας προκειμένου ο τυχερός να παρακολουθήσει τον σπουδαίο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό στις 19 Μαρτίου 2014.

O νικητής θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα και στο πακέτο εκτός από το αεροπλάνο περιλαμβάνεται φυσικά το ξενοδοχείο και το εισιτήριο του αγώνα! Για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας ανακοινώνουμε ότι ο τυχερός θα προκύπτει την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα μέσα από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου. Ο Ολυμπιακός έχει εκδώσει 500 αριθμημένες Προνομιακές Κάρτες Μέλους και ο νικητής θα είναι ο κάτοχος του οποίου η Κάρτα θα έχει αύξοντα αριθμό ίδιο με τα τρία τελευταία ψηφία του πρώτου λαχνού του Λαϊκού Λαχείου. Εφόσον τα τρία τελευταία ψηφία του πρώτου λαχνού είναι από το 501 έως το 1000 τότε ο τυχερός αριθμός θα προκύψει εάν αφαιρέσουμε τον αριθμό 500.

Η διάθεση της Προνομιακής Κάρτας, την οποία μπορεί να αποκτήσει κανείς δίνοντας με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης το ποσό των 150 ευρώ (100 για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους), συνεχίζεται καθημερινά, μέχρι εξαντλήσεως του αριθμού (500), από τα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά από τις 10:00 έως τις 18:00. Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 210-4190902-3.