22.1.14

Πόσο… χαμηλά θα πέσει πια; (Video)

Πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια μετρά ο Ολυμπιακός στους τελευταίους του αγώνες και έχει ενδιαφέρον αν δούμε αν οι Πειραιώτες θα καταφέρουν να ανακάμψουν από τη δύσκολη περίοδο που διανύουν.

Η αρχή μετά το ρεκόρ των 23 νικών έγινε με την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. Ακολούθησε η ήττα από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα για το ελληνικό πρωτάθλημα και οι ήττες από Αρμάνι στο Μιλάνο και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Η τελευταία ήττα ήταν από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την ελληνική Α1.


Μέχρι στιγμής, αυτά τα άσχημα αποτελέσματα έχουν στοιχίσει τον τίτλο του Κυπέλλου στους «ερυθρόλευκους» και όπως όλα δείχνουν και την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο στόχος της κατάκτησης της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ακόμα μπροστά τους, αλλά αν δεν καταφέρουν να βρουν τον… εαυτό τους, δύσκολα θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους τις δύο τελευταίες χρονιές στην Ευρώπη και να ανέβουν και πάλι στην κορυφή της Ελλάδας μετά από δύο σεζόν.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Ολυμπιακού από την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, όπως τις έδωσε στη δημοσιότητα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ μέσα από το επίσημο κανάλι της στο youtube:







Πηγή: www.onsports.gr