18.12.13

Το... χριστουγεννιάτικο πάρτι του Ολυμπιακού!

(Νίκος Κώτσης)

Μίτσελ και παίκτες περιμένουν να γεμίσει με ΓΑΥΡΟΥΣ το «Γ. Καραϊσκάκης» * Θέλουν ώθηση και θετική σκέψη για τη συνέχεια

Η κοινωνία μας βρίσκεται σε κρίση. Γενικότερη και όχι μόνο οικονομική. Και επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ένα πολύ ενεργό κομμάτι της κοινωνίας, η αρνητική επιρροή είναι μεγάλη και εμφανέστατη. Τα γήπεδα δεν γεμίζουν, ο κόσμος δεν έχει (δεν μπορεί να έχει) τη δυνατότητα να ξοδέψει ακόμη και το μικρότερο δυνατό ποσό, ώστε να πάρει το παιδί του στο γήπεδο. Ποιο γήπεδο, άλλωστε; Οταν ο γονιός μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να του παρέχει φαγητό, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης στην οικογένειά του, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί είναι το ποδόσφαιρο.

Εντούτοις, σε όλους τους κανόνες και όλες τις καταστάσεις υπάρχουν εξαιρέσεις. Και σήμερα είναι μία τέτοια ημέρα. Ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει ώστε ο καθένας να καταφέρει να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Ακόμη και συνάνθρωποί μας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν 10-15-20 ευρώ, μπορούν να μπουν στο γήπεδο. Το πάρτι που έχουν ετοιμάσει για σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι για λίγους, αλλά είναι για όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Ασχέτως «πορτοφολιού».

Αυτή η ομάδα και αυτοί οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το ζεστό χειροκρότημα και την αποθέωση από τους οπαδούς τους. Διότι φέτος έχουν καταφέρει τόσα πολλά και σημαντικά πράγματα, που αξίζουν κάθε επευφημία, κάθε μπράβο. Οι «ερυθρόλευκοι» επιζητούν την ώθηση και τη θετική σκέψη και προσέγγιση από όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Και σήμερα πρέπει όλοι να τους κάνουν τη χάρη, γεμίζοντας το γήπεδο και προσφέροντάς τους αγάπη και συμπαράσταση. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα είναι γιορτή μέσα στις τέσσερις γραμμές. Το ίδιο, όμως, πρέπει να συμβεί και στις εξέδρες.

-Στο σημερινό πάρτι δεν θα δώσει το «παρών» ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ενας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές-διασκεδαστές που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια. Δεν αδικώ τον Μίτσελ, αλλά νομίζω ότι εάν ο «Κάνιο» είναι να φύγει τον Ιανουάριο, θα ήταν μία εξαιρετική στιγμή να αποχωρήσει με αποθέωση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

-Νομίζω ότι το φινάλε της χρονιάς θα επιφέρει πολλές σημαντικές ειδήσεις για τον Ολυμπιακό. Σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω, μάλιστα, ότι ειδικά η περίπτωση του Ρομπέρτο θα μας απασχολήσει όλους ευχάριστα...

-Ο αδερφός μας Γιώργος Στασινόπουλος και ο ημίτρελος Λευτέρης Ελευθερίου είναι από χθες και επίσημα μέλη της ΕΣΗΕΑ. Για κάθε νέο δημοσιογράφο αυτή η στιγμή αποτελεί όνειρο ζωής. Συγχαρητήρια και στους δύο (αν και μόνο «νέοι» δεν είναι). Ούτως ή άλλως, η ικανοποίηση περισσότερο ηθική είναι...

ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Οι δράσεις του Θρύλου


Ο Ολυμπιακός δρα συνεχώς προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν διαρκώς φιλανθρωπικές ενέργειες και κινήσεις. Κάποιες γίνονται γνωστές, κάποιες άλλες, όμως, μένουν στο σκοτάδι, καθώς αυτό αποτελεί προσωπική επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Γιατί εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα επιμένουν πως ο πρόεδρος του Θρύλου δεν έχει κρύψει ποτέ την κοινωνική του ευαισθησία. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις ημέρες των εορτών, αλλά συνολικά.

Φουλ παραπληροφόρηση!

Η UEFA είναι πάρα πολύ αυστηρή στο θέμα του ρατσισμού. Κάποιες φορές, μάλιστα, ξεπερνιούνται και τα όρια της λογικής. Ακόμη και κάποια σύμβολα που δεν έχουν καμία άμεση σχέση με ρατσιστικές εκδηλώσεις ή συμπεριφορές χαρακτηρίζονται «ρατσιστικά» και έτσι την πλήρωσε και ο Ολυμπιακός. Το θέμα, ωστόσο, μεγαλοποιήθηκε σε σημείο παράνοιας από κάποια ΜΜΕ. Ορισμένες σειρές από το κάτω διάζωμα του πετάλου των οργανωμένων αποφασίστηκε να μη χρησιμοποιηθούν και δεν πρόκειται να κλείσει όλο!

Πηγή : www.gavros.gr