17.12.13

Η ρεαλιστική αντιμετώπιση λέει πως είναι δύσκολο

(ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ...ΛΙΜΑΝΙ)

Η ρεαλιστική αντιμετώπιση λέει πως είναι δύσκολο, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί!

ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΕΙ, ΦΥΣΙΚΑ, ΤΙΠΟΤΑ

Εγινε και η κλήρωση που όλοι περιμέναμε και μάθαμε τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Champions League. Αυτή θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έγινε πραγματικότητα η επιθυμία κάποιων από την ομάδα που ήθελαν αγγλικό σύλλογο σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης. Κάποιοι χάρηκαν για την κλήρωση, λέγοντας πως η Μάντσεστερ φέτος δεν είναι σε καλή κατάσταση και άλλοι καταλαβαίνουν πως με όποια ομάδα και αν «έπεφτε» ο Ολυμπιακός, θα ήταν δύσκολα αφού μιλάμε για τους καλύτερους 16 της Ευρώπης! Μέσα σε αυτούς φυσικά και ο Θρύλος!

Αν προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την κλήρωση ρεαλιστικά, τότε αυτό που θα ειπωθεί είναι πως μιλάμε για μία δύσκολη ομάδα και φυσικά για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Και κανείς δεν θα πρέπει να έχει την ψευδαίσθηση πως η Μάντσεστερ τον Φλεβάρη θα έχει την ίδια εικόνα με αυτήν που είχε στη φάση των ομίλων. Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε, από τη στιγμή που μεσολαβεί και η περίοδος των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Μπορεί να κάνει δύο κινήσεις η Μάντσεστερ και να αλλάξει όλη την ομάδα, από πλευράς εικόνας. Εδώ η Αρσεναλ το καλοκαίρι πήρε τον Οζίλ και με έναν παίκτη είναι πρώτη στη βαθμολογία της Premier League. Οπότε δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο και με την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Από την άλλη, όμως, αν προσεγγίσουμε το θέμα ΓΑΥΡΙΚΑ, τότε αυτό που όλοι θα πούμε είναι πως ειδικά ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει ικανός για όλα. Και φυσικά καμία ομάδα δεν μπορεί να φοβίζει τον Θρύλο, από τη στιγμή που και ο Ολυμπιακός έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Γι’ αυτό ρεαλιστικά λέμε ότι είναι δύσκολη η κλήρωση για τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό που έχει αποδείξει πως μπορεί να πετύχει τα πάντα, τότε ο ρεαλισμός παύει να υπάρχει.
Πηγή : www.gavros.gr