17.12.13

Σρόκα: "Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ"

Ο Πολωνός φόργουορντ της Ζιέλονα Γκόρα, Μάρτσιν Σρόκα, αποθέωσε τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα στην αυλαία της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας (19/12, 19:45).

Ο Ολυμπιακός είναι το όνειρο κάθε αθλητή και η ομάδα του Πειραιά μπορεί να σταθεί στο ΝΒΑ. Τά δε έφη Μάρτσιν Σρόκα! Ο Πολωνός φόργουορντ της Ζιέλονα Γκόρα έσταξε μέλι για τον Πρωταθλητή Ευρώπης ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων, την προσεχή Πέμπτη (19/12, 19:45), για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας."O Ολυμπιακός είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Η καλύτερη ομάδα της ηπείρου, η μόνη, ή έστω μία από τις ελάχιστες που θα μπορούσαν να σταθούν στο ΝΒΑ. Θα δώσουμε και την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας εναντίον των ερυθρόλευκων, μολονότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να προκριθούμε στο ΤΟΡ16.

Το κύριο κίνητρο που έχουμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι στη Ευρωλίγκα ενώπιον του κοινού μας είναι να νικήσουμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης", τόνισε χαρακτηριστικά ο 32άχρονος Σρόκα.

Πηγή : www.redpanet.gr