17.12.13

Τιμωρία ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, τμήμα των κερκίδων του "Γ. Καραϊσκάκης" θα μείνει κλειστό για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γ., καθώς η UEFA τιμώρησε τους Πειραιώτες για την συμπεριφορά των οπαδών τους στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

Κακή είδηση για τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τους "16" του Champions League.Σύμφωνα με όσα μετέδωσε αρχικά το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters και ανακοίνωσε λίγο αργότερα η UEFA, οι "ερυθρόλευκοι" θα αναγκαστούν να κλείσουν μέρος του βόρειου τμήματος των κερκίδων, χαμηλά προς τον αγωνιστικό χώρο.

Η UEFA επέβαλε την ποινή αυτή στους Πειραιώτες εξαιτίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς οπαδών στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, στην αναμέτρησης της 10ης Δεκεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 των Πρωταθλητών Βελγίου.

Παράλληλα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συμπεριέλαβε στο κατηγορητήριο της την χρήση λέιζερ (άρθρο 16 του Πειθαρχικού Κανονισμού) και πυροτεχνημάτων (άρθρο 16 του Π.Κ.) και την ελλιπή οργάνωση (άρθρο 4 των Κανόνων Ασφαλείας), τιμωρώντας τους "ερυθρόλευκους" και με το χρηματικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Πηγή : www.sport24.gr