17.12.13

Ο εξωγήινος οργανισμός του Πέτγουεϊ

Ο Πέτγουεϊ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο, με τον εξωγήινο οργανισμό του να συνεχίζει να αναρρώνει γρηγορότερα από τις προβλέψεις των γιατρών. Χρειάζεται προσοχή όμως η ωμοπλάτη του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε μία από τις συνεντεύξεις Τύπου ενόψει αγώνα Euroleague, είχε εκφράσει τον εντυπωσιασμό του για τον... εξωγήινο οργανισμό του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος αναρρώνει και επουλώνει τα τραύματα του νωρίτερα από τις προβλέψεις. Είναι η κράση του έτσι, η οποία πάει να "τρελάνει" τους γιατρούς, καθώς ύστερα από μικροτραυματισμούς οι διαγνώσεις τους για την επάνοδο του αθλητή πάνε στράφι.Κατά την διάρκεια της σεζόν μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει ορισμένες ενοχλήσεις σε μέση, φτέρνα και ωμοπλάτη, αλλά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ κατάφερε να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα άμεσα. Οι ενοχλήσεις υποχώρησαν γρηγορότερα από ότι αναμενόταν και οι εξετάσεις του είναι εξαιρετικές, δείγμα της υγείας που χαρακτηρίζει τον παίκτη.
Στο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα αισθάνθηκε (και πάλι) ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη, αλλά πλέον δεν αισθάνεται πόνο στο συγκεκριμένο σημείο. Προπονείται και πάλι κανονικά μαζί με την ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του αγώνα κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα (19/12) στη Πολωνία.

Χρειάζεται, πάντως, λίγο μεγαλύτερη προσοχή το πρόβλημα που παρουσιάζει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ με την ωμοπλάτη του. Και αυτό διότι ο Αμερικανός σέντερ έχει ιστορικό στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς στο παρελθόν έχει κάνει χειρουργείο.

Πηγή : www.redplanet.gr